Blogposts

paasontbijt

Paasontbijt voor groot en klein!

03 maart 2021
Maak er een geslaagd paasweekend van met een heerlijke paasbrunch en ontbijt voor de allerkleinsten. Bestelbaar voor 3, 4 en 5 april 2021.
paaspakketten

Paaspakketten bedrijven

09 februari 2021
Bent u op zoek naar een lekker paaspakket voor uw klanten of medewrkers ? Wij kiezen uitsluitend voor 100% Belgische chocolade en maken alles in ons atelier in Gentbrugge.
valentijnstaart

Valentijnstaartjes

29 januari 2021
Nog even en we vieren met z'n allen dé dag der geliefden. En aangezien liefde door te maag gaat, kan een héérlijk taartje zeker niet ontbreken! Ontdek hier ons assortiment.
beste bakker van vlaanderen

Stem jij ons tot beste bakker van Vlaanderen?

25 januari 2021
Het Nieuwsblad en Bakkers Vlaanderen gaan samen met Nostalgie op zoek naar de Beste Bakker van iedere gemeente en van Vlaanderen. Stem op jouw favoriete bakker via de gratis app van Het Nieuwsblad.

Luxe Valentijnsontbijt

25 januari 2021
Verras jouw geliefde voor Valentijn! Hoe kan je dit beter met een luxueus en ambachtelijk Valentijnsontbijt. En met een glaasje rosé bubbels erbij, ben je meteen in de juiste stemming!
bakkerij aernoudt merelbeke flora

Wij verbouwen...

11 januari 2021
Bakkerij Aernoudt Merelbeke Flora krijgt een volledige make-over! Vanaf maandag 11 januari sluiten wij er even de deuren om u nadien te ontvangen in een gloednieuwe winkel.
jobsbakkerijaernoudt

JOIN OUR TEAM

06 januari 2021
Gebeten door brood & banket? Op zoek naar een boeiende job als winkelmedewerker of verantwoordelijke? Wij werven volop nieuwe profielen aan.
feestfolder bakkerij aernoudt

Feestfolder 2020-2021

07 december 2020
Fijne Feestdagen... Met de gezelligste tijd van het jaar in aantocht, werken onze bakkers, patissiers en chocolatiers op volle toeren. Daarbij horen uiteraard onze kerst- en ijsbûches.
aernoudt

Ontdek ons Feestassortiment

07 december 2020
Speciaal voor de Feestdagen stelden wij een verrassend assortiment samen. U kan niet alleen terecht bij ons voor kerstbûchen en ijsbûchen, maar ook voor geschenkpakketten, heerlijke pralines, homemade chocoladecreaties en confiserie...
belegde broodjes

Feestelijk belegde broodjes

04 december 2020
Maak het jezelf gemakkelijk en bestel een assortiment met belegde speciale soorten. Ruime keuze en héérlijk vers...

Pagina's